Weerbericht van vandaag

24 mrt 2014

Vandaag wordt over het algemeen een zonnige dag. Deze laat zich zien in een blauwe lucht met af en toe enige sluierbewolking. In het noorden kan hierbij af en toe een regenbui voorkomen. Het wordt ongeveer 10 graden. De wind trekt uit het noordwesten met windkracht 3. Komende nacht neemt deze...
Lees verder >
Home » Regenradar komende uren

Regenradar komende uren

Direct weten of er op dit moment of de komende uren regen valt bij jou in de buurt of op je vakantieadres? Weerportal heeft de meest betrouwbare buienradars voor je op een rij gezet.

Bekijk dus direct de regenradar voor real-time inzicht in de neerslagverwachting. In de weerkaarten hieronder vind je de regenradar voor Nederland en de regenradar voor Europa.

Regenradar Nederland

Met de onderstaande kaart van Buienradar heb je direct een actueel beeld van de huidige regenval en buienverwachting in Nederland en de omliggende regio.

Regenradar Europa:

De huidige regenval en buienverwachting voor de komende uren in Europa, waarbij met name het noordelijk gedeelte van Europa in kaart is gebracht.

24 Hour Western Europe Animated Radar Loop

In de kaart zie je de regenradar voor onder andere: Engeland, Ierland, Schotland, Denemarken, Nederland, België, Luxemburg, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Noord-Italië, Noord-Spanje, Slovenië.

Meer weersvooruitzichten?

Naast de regenradar bieden we je een volledig inzicht in de weersverwachtingen. Bekijk ook het laatste weerbericht, het weer in jouw plaats of de weerkaart van Europa.